Sheena Atwood
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● Sheena Atwood EmptyPént. Jan. 26, 2018 2:44 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Sheena Atwood

● ● Karakter arca;;
Ashley Benson, Felicity Jones

● ● Csoport;;
bűnüldözés, hadügy

● ● Életkor;;
28-30

● ● Foglalkozás;;
nyomozó

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
  Szemeket, füleket, agysejteket bántó megfogalmazások előfordulhatnak a szövegben.

Szóval Miss Atwood, örülök, hogy megismerhetem. Ja nem, kurvára nem. Valaki végre elmondhatná, mi a szarral érdemeltem ki, hogy koloncot aggassanak a nyakamba ráadásul egy nő személyében. Mit? Mit tettem? Ez a büntetésem, mert néhanapján füvezek? Hát rohadjak meg, én hülye paraszt...
Maga úgy libbent be azon az ajtón, mintha mesekönyvből lépett volna ki. Na de már a bemutatkozásunk alkalmával elmondtam, maga nem Nancy Drew, ez meg nem egy hollywoodi nyomozófilm. Ez a valóság. A véres, kegyetlen, undorító valóság ahol nap mint nap gyilkosok százai esnek áldozatuknak ilyen-olyan eszközökkel. Ja, hogy látott már ilyet? Hol? A CSI helyszínelőkben? Ugyan hölgyem, az, hogy lediplomázott és sikerült megoldani egy ügyet még nem jelenti azt, hogy profi. Rengeteget kell tanulnia. Mondjuk először is azt, hogy hogyan maradjon csendben amikor velem van, és hogy hogy szeretem a kávém. Persze maga örömmel teszi mindezt, mert valamiért a viszonzatlan érzések híve és valószínűleg megpróbál megtörni, vagy felolvasztani, mint a jeget.
Nem jött kutakodás nélkül. Velem ellentétben már jó előre utánam nézett, tudja ki vagyok, még azt is, mekkora boldogságot okoz a családban, hogy apa leszek. Persze ennek maga nem örül, a nő meg a két gyerek ellenére is megpróbál a munkakapcsolaton kívül többet kialakítani.
(A hölgyemény még kezdő, de volt egy sikere, amellyel kiérdemelte, hogy feljebb lépjen. Angol, vagy amerikai származású. Valentin pedig bűnügyi nyomozó/magánnyomozó a menőbbek közül, valószínűleg hallott már róla korábban is.)

Ennyi talán, amit elképzelek a hölgyeményhez. PB lehetőleg valamelyikük legyen, de ha egyik sem nyerő, meghallgatom az ajánlatokat. :3 Várom nagyon!  edi

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket: én

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-