» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz: Egyik kisebb hídon álltam, amikor megpillantottál. Senki se járt már arra, hiszen minden sétáló inkább már hazafelé tartott, mert már jócskán besötétedett. A peremen sétáltam, te pedig azt hitted, hogy a mélybe akarom vetni magam, de nagyobbat nem is tévedhettél volna. Alig, hogy elkaptad a derekamat és hátrébb rántottál a könyökömmel orrba vágtalak, majd a táskámmal lekevertem neked, hogy utána elfussak. Te csak szitkozódtál és nem értetted, hogy mi történt, vagy mi a franc volt ez, hiszen te csak segíteni akartál. Próbáltál felejteni, de az orrod sajgása és a felrepedt szád emlékeztett rám. Utána Párizs nem túlzottan kedves környékén találkoztunk. Messziről figyeltél, míg én tudomást se vettem rólad. Fogalmam sincs arról, hogy ki vagy, de talán nem is érdekelt egészen addig a pillanatig, míg egyik alkalommal meg nem mentetted az életemet. Készítettem pár farfirkát, beszéltem kétesalakokkal, ami annyira nem nyerő párosítás és végül meg is lett a következménye.
Azóta olykor beszélgetünk, összefutottunk már az állatmenhelyen is, de legtöbb esetben levegőnek nézlek. Figyelsz olykor az egyetemen is. Látod, hogy miként vagyok a középpontban, de te mégse hiszed el ezt, hogy annyira jól lennék, mint mutatom, hiszen már volt szerencséd hozzám a sulin, a barátitársaságomon kívül. Tudod, hogy kissé őrült vagyok, de inkább menekülést látsz benne, nem mást. Fogalmad sincs arról, hogy legközelebb miként vernélek netán orrba, ha olyat teszel, de ez se zavar. Talán kicsit kísérteni akarod a sorsodat, rájönni arra, hogy mi rejtőzik a kéklő szempár mögött valójában. Ami ragyog, de ennek ellenére se árul el semmit se, még annyira se, mint mások pillantása szokott, vagy éppen a tetoválások mögött, ami mindig egyre több és több lesz, mintha sose fogyna el a hely a karomon, vagy ki tudja még éppen hol máshol viselek tetoválást.
|| Pb és a név alkuképes, de azért kérlek a pb-ről egyeztessünk mielőtt cserélnéd. Félreértés elkerülése végett, azt azért mondanám, hogy nincs kőbe vésve a szerelem közöttük, mert nem ezért került kiírásra a karakter.
Inkább elsődlegesen a bizalom és a barátiszál lenne náluk a lényeg. A többi meg jön a játékokkal, hiszen az is lehet, hogy sose lesz köztük semennyire se bizalom. Sok minden történhet velük és semmi jónak nem vagyok elrontója.
Én, de szerintem Maddie, Jerry és Lily is fog játszani veled.