» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz: Év eleje óta te lettél a személyi testőreim vezetője, állandó kísérőm. Évek óta vigyázol rám, gyakran beszélgetünk, és Te vagy az, aki még arról is tud, amiről senki más. A kis titkaimra gondolok, a bulizásra és minden ilyesmire. Mostanáig egészen jó szövetségesnek bizonyultál, ezért is kedvellek annyira. Persze mint minden jó testőr, követed az utasításaimat, tisztában vagy vele, hogy nem ejtettek a fejemre és tudom mit csinálok. Talán te vagy az egyetlen aki tényleg felnőttként kezel és komolyan vesz, persze csak addig amíg ez nem veszélyezteti a biztonságomat. Akkor ugyanis megfogsz és azonnal biztonságos helyre cipelsz, bármennyire is tiltakozok.
Jóban vagy a vőlegényem testőrével, Dylannel is, mondhatni haverok vagytok, együtt néztek meccset vagy tudom is én? Ezért is lehet az, hogy titokban folyamatosan jelented nekik, hogy mit csinálok, hol vagyok, kivel vagyok... bizony, te lettél a Tégla a csapatomban ami bár egy kicsit aggaszt, és emiatt duzzogni is szoktam, de nem rontja a bizalmamat irántad.
Hogy mi az, amit nem tudok?
Drága Jason, néhány éve súlyosan megsebesültél, amikor még kezdő voltál a csapatunkban. Sokáig aggódtunk érted, hogy talán nem is ébredsz fel a kómából. Sokáig tartott míg vissza rázódtál a kerékvágásba, de utána sokkal de sokkal profibb lettél, mintha titokban kaptál volna valami extra kiképzést is! Néha emlékeztetsz valakire, de valahogy sosem ugrik be, pedig olyan ismerősek azok a mozdulatok!
A pb alku képes, bár szeretném, ha ő maradna
Nyitva hagyom a lehetőséget, hogy ha szeretnéd lehetsz visszatérő is, erre is vannak ötleteim - amennyiben ezt az utat választanád. Nyitott vagyok, szívesen plotolok és sok sok játékot ígérhetek!