» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz: "Sose bízz egy férfiban, aki azt állítja csak olívabogyójának kellemes elfogyasztására keres vacsorapartnert. Te úgyis hozzámész, gyereket szülsz neki, ő megcsal a pultossal és, ha ez még nem lenne elég felháborító, akkor még az élet sötét oldalát sem veti meg, ami miatt neked le kell lépned a gyerekkel együtt, miközben magadban a napot is átkozod, mikor nem lökted ki az emeletről az eső adandó alkalommal." Férj, apa, üzletember. Mocskos csaló. Körülbelül ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni, az általam egyébként viccesnek, kedvesnek, és gondoskodónak megismert férfit, aki biztosan nem lehet ugyanaz az ember, aki az utóbbi hónapokban a helyébe lépett. Nem tudom, mi van veled. Nem tudom mibe keveredtél, csak annyit tudok, hogy valami sötét ügylet rajzolódik ki a bár körül- a hamisítás egy dolog, de úgy érzem talán nem az egyetlen -, amit annyira szeretsz. Na meg persze a pultos lány körül, akit - mint kiderült - döngetni szeretsz, míg én otthon vagyok a gyerekkel. Nem ismerek rád. Nem törődsz velünk, és amióta elhagytalak nem is próbáltál keresni. Mi történik veled? Mégis mibe keveredtél?
/Mint látható, férjet keresek magamnak, s apámat a lányomnak. Ha komolyabban érdekel a karakter, az ET-m ajánlott olvasmány, de PM-ben természetesen mindenről konzultálhatunk. A név tulajdonképpen nincs kőbe vésve, ha csak ez tartana vissza, ne tegye, valamint ha a fent említett urak egyike sem tetszik, nyugodtan javasolj helyettük bárkit, biztosan meg tudunk egyezni. Annyi biztos, hogy a bárban hamisítás folyik, de hogy ezen felül van e egyéb, például drogok vagy hasonló, azt a fantáziádra bízom. De akár zsarolhatják is, lehet ez az oka annak, hogy 180 °-os fordulatot vett a viselkedése. Fontos még megemlíteni, hogy New York-ból jön Párizsba, mikor végre felemeli a seggét, és megkeresi a családját. Remélem hamarosan összefuthatnak, mi meg összehozhatunk velük valami bomba jót! Nagyon-nagyon várlak, siess hozzánk!