» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz: A feleségem vagy, vagyis csak voltál. Illetve még mindig az vagy, hiszen nem váltunk el. Vagy már elintézted a papírokat az ügyvéddel? (Elintézve Lulu tudta nélkül) Külön élünk, valahogy hiába rágtad a fülem, hogy agyjak alább a munkámból, mert egyszer úgy járok, mint apám… Megéri ez miatt veszekedni, mikor úgyis tudod, hogy hajt a vérem? Mikor nem tudok ellenállni? Ki kell hoznom a bent rekedteket és oltanom a lángokat. Sokszor mondtad már, hogy a fiúnknak apa is kell, szüksége van rám. Azt hiszed, hogy nem vagyok vele tisztában? Azt hiszed, hogy arra megyek, hogy apa nélkül maradjon a srácunk? Már hét éves nagyfiú és igaz, hogy nem voltam ott a szülinapi buliján, mert riasztottak minket... de megkapta az ajándékot nem? Odaadtad neki nem? Megígértem neki, hogy a következő edzésén ott leszek neki. Hiszen remekül baseball-ozik. Láttam az egyik meccsét, igaz csak 10 percet, mert mennem kellett. Tudom, hogy sosem vagyok ott ha szükségetek van rám, Alex már megmondta a tutit ezzel kapcsolatban. Én mindig másoknak segítek, minthogy neki segítenék az edzésen, vagy épp otthon. És milyen igaza van. Megtudjuk ezt nyugodt körülmények között beszélni, vagy megint csak a kiakadásig megy a dolog? Vagy megint csak addig jutunk el ahol a part szakad?
Minden más információt PM-ben közlők, lehet egyezkedni, lehet PB-t változtatni, a név kötött. Lehetsz a rendőrség tagja, vagy épp orvos, esetleg nagy festő. Nincs megszabva, határ a csillagos ég. Légy kreatív, de akár segíthetek én is. Én nagyon várlak és szerintem Nooriya is.