» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz: Pár héttel ezelőtt kerültél át abba a kutatóintézetbe, ahol jelenleg én is gályázom. Bevallom, eleinte a szőke üstököd látványától elfogott a sztereotípia… De nem vagy evolúciós zsákutca, sőt.
Első napodon kis híján az ujjadra csaptam az ajtót, ám csak egy apró darab tört le a körmödből, és nagy meglepetésemre nem jött rád hisztiroham, szóval ott helyben felírtam volna egy mezei pirospontot neked… Persze mindez hab a tortán.
Rettentő precíz vagy, a munkabírásod már-már számomra is irigyelnivaló, amellett, ami az újoncokat (és úgy alapjában véve az embereket) illeti – ahogy láttam, neked sokkal több türelem és megértés adatott hozzájuk, mint mondjuk szerény személyemben. Bár azt nem mondanám, hogy egyszer sem csúszott még ki a szádon szarkasztikus megjegyzés az irányukba, mert lássuk be, nehezen lehet megállni...
Párszor lógtunk együtt ezidáig: az intézet egy esti előadására hívtalak el, és a következő alkalommal héliumot szívtunk munkaidő után, a női öltözőben. Azt hiszem, a perceken át tartó röhögőgörcs, meg a takarítónő megnyúlt arca oldott rajtunk valamelyest, legalábbis az ebédidőben felmerülő témáink is egyre kevésbé korlátozódnak csupán tudományra és kísérletekre.
A név és a foglalkozás is ötlet, a play by
sajnosnemsajnos nem alkuképes, de hé, rengeteg szupi
közös gif van!
A nő múltja és egyéb részletek a megalkotóra bízva - viszont innen szeretném tovább vinni kettejüket, olykor amolyan 'túl a barátságon' szállal, korántsem elköteleződéses avagy cukormázas bevonattal. Épp csak olyannal, hogy ne értsék, és jó ideig ne beszéljenek róla; igazából egy, már régóta tartó párkapcsolatot tudok elképzelni Yv részéről a háttérben, amit serényen titkol, hogy aztán kitudódva baromira megromolhasson miatta a munkakapcsolatuk is Latoyával, et cetera...
Bárminemű ötletet, plusz-mínuszt megtárgyalunk majd üziben, gyereee!