Serge Dubois
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 43 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 43 vendég

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● Serge Dubois EmptyKedd Júl. 25, 2017 11:51 am
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Serge Dubois

Karakter arca;;
Bobby Campo
Brett Dalton
Csoport;;
Média
művészet
Életkor;;
35 év
alkuképes
Foglalkozás;;
zenész
zeneszerző

» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
A család fekete báránya vagy, mivel letértél az őseink által kitaposott útról, és a családi hagyományokkal szembeszállva zenésznek álltál. Sosem érdekelt a színészet és soha nem is voltál jó benne, ezért amikor a szüleink kényszerítettek, hogy kövesd az útjukat, te a sarkadra álltál és nemet mondtál. Érdekes módon ehhez képest mindig is te voltál a jó testvér hármunk közül, anyuék szeme fénye, akiről büszkén mesélnek mindenkinek. A szüleink egyszerűen imádnak téged, ezért Céci és én sokszor féltékenyek voltunk rád. Mivel a húgunkkal állandóan egymást öltük, te amolyan békebíróként léptél fel köztünk - és kisebb lévén általában neki adtál igazat. Hát, kösz szépen!
De azt idejekorán a fejünkbe verted, hogy bármi is történjék, egyenlően szeretsz minket, és rád bármikor számíthatunk. Segítettél az összes fiús dologban, amivel apáékhoz nem fordulhattam, és remek tanácsadójává váltál Céci szívügyeinek is. Te vagy a mi hősünk, a példaképünk, az őrangyalunk - a kissé unalmas és túlságosan jó fivér, mindenki kedvence, maga a tökéletesség. Nem sok elvárás ez egy kicsit? Hogy birkózol meg vele?
Úgy hallottam, szerelmes lettél egy lányba és fontolgatod, hogy megkéred a kezét. Valami azonban nem stimmel. A szüleink hiába repesnek a hírtől, te mégsem látszol boldognak. Túl nagy a nyomás, vagy csak eltévedtél az álmaid felé vezető úton? Mostanában nem sokat beszélsz a gondjaidról, a gondolataidról, az érzéseidről velünk. Kicsit mintha elzárkóztál volna tőlünk. Mi történik veled, Serge?

//Rugalmas vagyok a karakterrel kapcsolatban, a nevén, a korán és a foglalkozásán kívül minden változtatható! A PB csak javaslat, a megalkotóra bízom, ahogyan azt is, miért nem akart színész lenni, és milyen élete volt, milyen traumákat élt át, milyen döntéseket kellett meghoznia. A szerelmi szála és az egyéb kapcsolatai is bátran formálhatóak. Nem feltétlenül kell jó fiúnak lennie, lehet ez csak egy szerep, vagy egy skatulya, amiből próbál kitörni. Számtalan lehetőség rejlik a karakterben, úgyhogy ne várass sokáig, bátyó~! ♥️//

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Théo love

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Cécilia Dubois

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-