» Egykét támpont, amit bátran kiszínezhetsz: Semmi sem köthet minket jobban össze, mint a születésünk pillanata. Az ikertestvérem vagy s, bár nem a hasonmásom én örülök annak, hogy így történt és nem kell valaki mással osztoznom az arcomon. Szeretlek és egy cseppet se hazudok amikor ezt mondom. Mivel te megértesz, egy kicsit meg olyan is vagy mint én, érthető miért nem veszekedések tették ki eddig az életünk. Intelligens vagy, viszont szereted megjátszani ennek az ellenkezőjét, akárcsak én. Ha ismerkedésről van szó, bátran nyitsz az új arcok felé, mert szerinted nincs mit veszíteni azzal ha szóba állsz velük. Hisz kíváncsi vagy, érdekel a történetük.Amúgy a legunalmasabb helyzetekben is életet lehelsz a környezetbe. Vidámságot ha jobban tetszik. Neked sajnos nem tudok hazudni, jó egyrészt mert nem lehet, másrészt nem is akarok. Ha valamit ki kell mondani elvárod, hogy ne használjak kódolt nyelvezetet, ne burkoljam semmi mögé, hanem mondjam ki úgy ahogy van. Viszont amit nem tudsz megérteni az az, hogy miért vagyok képtelen elviselni a legjobb barátnődet. Bár szerintem nagyon jól tudod, csak nem mered elfogadni, hogy amit gondolsz, az lehet tényleg úgy van.
// Nos, igazából nagyon nem merem megkötni az alkotó kezét, így csak ennyit írok ide le. Remélem figyelemfelkeltőnek ez is éppen elég. Ha érdekel a karakter vagy megjöttél ne félj hozzám vágni egy fél téglát! Vagyis privát üzenetet. //