» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz: Kiskorom óta ismerjük egymást, legalábbis azóta, hogy a szüleimmel Párizsba költöztünk. Ti vagytok a szomszédaink, így hát evidens volt, hogy átmegyünk egymáshoz játszani, aztán rábeszéltük a szüleinket, hogy egy általános suliba járhassunk, most pedig ugyanabba a gimibe és osztályba járunk. Szó szerint elválaszthatatlanok vagyunk mi ketten. Ha veled vagyok akkor sosem számít a pénz, nem érdekel, hogy nektek valamennyivel kevesebb pénzetek van, mint nekünk, mert a mi barátságunkban sosem ez volt a fontos, hanem, hogy kiálljunk egymásért, hogy átsegítsük egymást a bajban. Ha már a baj... Nem tudsz róla, hogy az igazi apám után nyomozok, nem tudtam, hogy hogy mondjam el, inkább hát magánakcióba fogtam. Meg amúgy is, neked van bőven elfoglaltságod, leginkább Timothée. Fülig szerelmes vagy belé, főleg mióta a buliban lefeküdtetek egymással, nekem viszont nincs szívem elmondani neked, hogy csapja nekem a szelet, mert nem akarlak megbántani. Ahogyan azzal sem, hogy felfigyeltem Timre. Tagadom még magamnak is, de nem bírom már, hogy lopva ne nézzek rá a suli folyosóján. //hát, ennyi lenne megkötve. A karakterlapom elolvasása ajánlott, mert szerepelsz benne, illetve ha regiztél mindenképp keresd fel Timet (is), hogy vele is egyeztessetek részleteket. Viszont az fontos, hogy Sophie és Tim nem lesznek együtt, csak egy-két numerájuk volt/van/lesz egymással, de végül Wendyvel fog összejönni. Kérlek siess, mert nagyon sokan várunk, mi ketten Timmel, és szerintem az egész 11/a.
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket? Timothée és én biztosan, de szerintem Lou, és a többiek is örülnének neked.