Christopher Martichon a Bátyám
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Today at 1:30 pm ✥
✥ Yesterday at 11:06 pm ✥
✥ Yesterday at 11:04 pm ✥


Témanyitás ✥ Christopher Martichon a Bátyám •• Vas. Okt. 29, 2017 9:36 am

SzabadFoglaltElkelt

ChristopherMartichon


Karakter arca;;
Luke Evans
Christian Bale
Csoport;;
Törvényen
kívüli
Életkor;;
40
éves
Foglalkozás;;
Ékszertolvaj
Gyilkos, vagy bármi


» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Kedves Bátyám.

Régen, mielőtt még te is megházasodtál volna, remek kapcsolatunk volt. Legjobb barátok voltunk lényegében. Mindent megosztottunk a másikkal, remek testvéri kapcsolatot ápoltunk. Ám a házasságod után ez a feje tetejére fordult. Alig találkoztunk, ha meg találkoztunk is, az is csak futólag volt, mindig siettél és kapkodó lett minden mozdulatod. Nem tudtalak megfejteni. Túl sok pozitív jelzőt nem tudnék rád aggatni, talán annyit, hogy kitartó vagy és magabiztos. Negatívat viszont annál inkább. Nálad önfejűbb, akaratosabb, és nemtörődömebb embert nem hordott a hátán a föld. Csak az elveidnek és a céljaidnak élsz.
Ryan Édouard Couteau a 16 éves fiad. Nálam helyezték el 12 éves korában. Mikor letartóztattak, kinyírtad a feleséged… a családodat fenyegette. Te pedig ezt nem hagyhattad szó nélkül.
Anaïs Corentin meghalt 4 évvel ezelőtt, a feleséged volt, egyben pedig egy bűnöző is. Lopott csalt és hazudott. Elég nagyban űzte, de csak te tudod mennyire nagyban. Nem tudom hogy szeretted e őt valaha is, vagy csak manipulált- e… de hogy tudd, én szeretlek, annak ellenére is, hogy letartóztattalak gyilkosságért… még ha csak önvédelem is volt. Sok minden szól ellened, próbállak tisztára mosni…de nem könnyű. Főleg, hogy megszöktél… legalábbis ezt mondták. Aztán lehet, hogy kiszabadított valaki, nem tudom a részleteket, de fel foglak kutatni, tudom, hogy te ránk fogsz találni. A fiad miatt. Látni akarod. Ez biztos.
Erős, akaratos, makacs személynek képzellek, a fiad legalábbis így ismer. Te akaratoskodtál vele, hogy tűzoltó / bíró / orvos etc. legyen és sose érdekelt, hogy ő nem akar azzá válni.
A bátyám vagy, minden haragom, csalódottságom és büszkeségem okozója.//Nagyon várlak, lehet velem alkudni, a pb változtatható, csak feldobtam pár képzeletemet, milyenek is képzeltem az Urat. //

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, Domi is tuti örülne neked, és a fiúk ha megérkeznek

avatar
● ● Posztok száma :
74
● ● Reag szám :
65
● ● Keresem :
A Bátyám Fia
A Fiam
● ● karakter arca :
Sebastian Stan

Christopher Martichon a Bátyám
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-