But do you feel like a young god?
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox


Akik erre járnak
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot

Nincs
✥✥✥✥✥
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ Yesterday at 10:46 pm ✥
✥ Yesterday at 9:21 pm ✥
✥ Yesterday at 5:22 pm ✥
✥ Vas. Dec. 09, 2018 12:10 pm ✥
✥ Pént. Dec. 07, 2018 7:02 pm ✥

But do you feel like a young god?Témanyitás ✥ But do you feel like a young god? •• Vas. Jan. 14, 2018 9:38 pm

SzabadFoglaltElkelt

Léonard Desmoulins


● ● Karakter arca;;
Alex Pettyfer, mondjuk

● ● Csoport;;
Oktatás, Keresk. és szolg., média és művészet

● ● Életkor;;
22-24

● ● Foglalkozás;;
egyetemista, pincér, barista, autó és/vagy motorszerelő, ilyesmi


» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Szóval. Véletlenül találkoztunk, egy buliban és gyanítom, nagyon jól éreztük magunkat, bár, bevallom, nem sok mindenre emlékszem. Valami rémlik az egyetemről. Talán oda jársz, vagy nem rég fejezted be, és a saját utadat kezdted járni? Másnap hajnalban nálad ébredtem fel, de még az előtt leléptem, hogy felkeltél volna – a számomat azonban megadtam valamikor, az éjszaka folyamán. Te felhívtál, én felvettem, találkoztunk egyszer, aztán még egyszer, meg még sokszor. Kezdelek megismerni téged: kedves és nyitott ember vagy, ugyanakkor laza, mégis mindig pörgős. Olyan vagy, mint egy csodálatosan, fényesen ragyogó középpont. Nagyon jól kijövünk, egy hullámhosszon vagyunk.
Nincs egy hónapja, hogy ismerjük egymást, de az elmúlt időszak volt életem egyik legboldogabb szakasza. Illetve, az lehetett volna, de a húgom betegsége beárnyékolja a boldogságomat. Erről nem beszéltem neked, mert megígértem Coralie-nak, hogy nem beszélek a rákról senkinek sem. Még veled sem. Sajnálom. Hiába látod rajtam, hogy valami nincs rendben, nem mondhatom el, de nem hazudok neked semmiben sem.
Nagyon egyszerű love story is lehetne a miénk, olyan mesébe illő, ha nem lenne ilyen iszonyatosan nagy a korkülönbség köztünk – a javamra; a haverjaid MILFnek neveznek -, és nem lenne az egyéb, más szarság, ami engem súlyt manapság. Az a nagy harci helyzet ugyanis, hogy még az egyetemen felvettem egy diákhitelt, amit a mai napig nyögök, nem beszélve egyéb, más kölcsönökről sem. Rettegek tőle, hogy bármelyik nap kipaterolhatnak a lakásomból, hiába fizetek be minden számlát – a hitelt törlesztenem kell, ugyebár. Itt van Cora betegsége, aminek a terhét a saját mikro univerzumomban egyes-egyedül cipelem.
És még te is. Ne vedd zokon, de az anyukádnak igaza van, egy kicsit idős vagyok hozzád, hovatovább magasan fölöttem foglalsz helyet Párizs képzeletbeli társadalmi ranglétráján. Bizony, barátocskám, a családod milliomos, így te is az vagy, habár te, köszönöd szépen, nem kérsz belőle. Az átlagemberek, átlag életét éled. Dolgozol, nem fogadsz el pénzt a szüleidtől, nem jelensz meg a giccses partikon, amiket rendeznek. De ettől még gazdag vagy. És az anyád szerint csak le akarlak húzni.
De ez nem igaz. Szeretlek.

Update (01.15.): ebben a játékban említve volt.

// Nos, ennyit szabnék meg vele kapcsolatban. A név szabadon változtatható, a pb egyeztetés után változtatható, a kor nem változtatható. Remélem, a felsorolt csoportok közül megtetszik az egyik, és találsz egy ezekbe illeszthető, testhez álló foglalkozást az úriembernek.
Azt a megalkotóra bízom, hogy miféle botránnyal színesíti még a karaktert, én rugalmas vagyok és sok mindenre vevő, szóval hajrá, hajrá!:3
Lehet, hogy elcsépelt maga a plot, meg, hát nekem is van bőr a képemen rögtön karaktert hirdetni, mikor még jóformán meg sem száradt a tinta az elfogadásomon – bocs, szar vicc -, de remélem, hogy valakinek megtetszik, meglátja a benne lévő potenciált és megalkotja!*-*
Btw már meglévő karaktert is el tudok képzelni, szóval, ha van valaki, akinek belefér egy ilyen plot az életébe, az is megdobhat egy féltéglával üzivel:O
Kérés, kérdés, óhaj, sóhaj esetén pm-ben elérhető vagyok, brainstormingra fel. Várom nagyon!


Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, de nagyon sweety Szerintem Cora is... pirulosome birds just aren't meant to be caged.
avatar
● ● Posztok száma :
35
● ● Reag szám :
24
● ● Keresem :
léon ♡
momma ♡
genevieve ♡
● ● karakter arca :
rosamund pike

But do you feel like a young god?
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: 02. Karakter részleg :: karakterpiac :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-