Méabh ...
Üdvözöllek nálunk
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Postagalamb központ
✥ Bátran üzenj ✥


Akik erre járnak
✥ Várunk mindenkit ✥

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (57 fő) Szomb. Nov. 11, 2017 7:42 pm-kor volt itt.
Legújabb történetek
✥ feltörekvõk írásai ✥

✥ Today at 12:47 am ✥
✥ Yesterday at 11:25 pm ✥
✥ Yesterday at 10:32 pm ✥
✥ Yesterday at 10:31 pm ✥
✥ Yesterday at 10:17 pm ✥
✥ Yesterday at 10:10 pm ✥
✥ Yesterday at 9:50 pm ✥
✥ Yesterday at 9:47 pm ✥
✥ Yesterday at 9:40 pm ✥
Népszámlálás
✥ Párizs lakói ✥
Történet írók
✥ fantázia szárnyal ✥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share| .

✥ Szeretettel Vendég tollából
Témanyitás ✥ Méabh ... •• Pént. Márc. 10, 2017 11:26 am

Kor:
Választott arc:
Foglalkozás:
Viszony:
Választott faj:
23-25
Shailene Woodley
opcionális (diák?)
mentor-diák headache
ember, vadász


Méabh ...

Édesanyád még kiskorodban elhagyott Benneteket és édesapád, pedig másfél hónappal ezelőtt elhunyt. Mondhatnánk úgyis, hogy nem ideális a családi helyzeted. Egyetlen élő rokonodról tudsz, a nagybátyádról, de róla már évek óta nem hallottál. A tragédia a szemed előtt pergett le, a részese voltál és ezt nem tudod levetkezni a mostani viselkedésedben sem. Depresszió? Fogalmam sincs. Egyszer találkoztunk eddig, két napja, amikor visszatértem egy kiküldetésről. Én azokat az információkat kaptam az apád gyilkosát kaptam meg elvégzendő feladatomul, de a neked bemutatott kép alapján erősen ráztad a fejed: nem ő volt. Lehet téged zavar a te szemléleted szerint értelmetlen halál, de mondani nem tetted szóvá. Végső soron az arcod is beszédes volt, amin nem csodálkozok, azon se, ha valóban így gondolod. Téged nem avattak be, nem ebben a szellemiségben nevelkedtél, mint annak idején megboldogult apád. Normális életed volt. A szociális média oldalaidat átfutva még azt is megtippelném boldog voltál. A képeken úgy tűnt, hogy valójában is így volt-e azt csak te tudod.
Hazudnék, ha azt mondanám bármivel is kitűnsz a többi áldozat közül, akikkel eddig találkoztam. Illúzióval érték el, hogy a saját véredre támadóként tekints. A halála nem rajtad múlt, nem a te hibád, de persze ezt másként érzed. Sajnos nem tudok mást mondani, minthogy idővel túljutsz rajta. Nincs választásod. Jelenleg a családom vendégszeretetét élvezed. Az apámat - aki ragaszkodik a maradásodhoz - ismerted ezelőtt is, jóban voltak a tiéddel és ez az ismeretség az, ami arra sarkallta, hogy marasztaljon téged, taníttasson, tisztában legyél a világgal, ami sokkal nagyobb, mint amekkorának eddig hitted. Nem tudom pontosan mi történt köztük, te is vélhetően csak egy sablont ismerheted, de az elég szemet szúró számomra, hogy mindenfélével ellát, ügyel a jólétedre. Mint aki egy régi tartozását rója le.

// Ennél konkrétabb keretek közé nem akarom szorítani a karaktert és megkötni sem szeretném a jelentkező lehetőségeit így is sokat pofáztam. Kettőn áll a vásár, amit ki akarok használni, hogy a másik is megvalósíthassa az ötleteit, hozzá tegyen a történethez, ami fejfájdítóan sokfelé haladhat tovább szerintem. Amit mindenképp fontosnak tartok megjegyezni az az, hogy nem akarok semminek a közepébe ugrani. Nem egy, nem is két játék erejéig tervezem egymás dolgának megnehezítését vagy épp segítését. A lassú fejlődést szeretem, remélem lesz valaki, aki hasonlóan van vele.  nyau  //


avatar
Vendég
Tell me your secrets


✥ Szeretettel Pandora Fournier tollából
Témanyitás ✥ Re: Méabh ... •• Vas. Márc. 12, 2017 7:54 pm

- elkelt karakter -


Hope is a small word with a big meaning but it's a reason to live.
And we need a reason
avatar
Elit
Tell me your secrets
617
● ● Posztok száma :
✶ Gal Gadot
● ● karakter arca :

Méabh ...
Second Chance frpg
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: karakterpiac :: Akiket nagyon várnak :: Elkelt karakterek-