» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz: Drága kisfiam.
Anyád rám hagyott, lelépett, elege volt belőlem, az egész eddig megélt életéből. Belőled és belőlem is elege volt. Rám maradtál. Nagy a szád, nem csak ellenem nyitod ki, mások ellen is, idegenek előtt is. Rengetegszer jártam már az igazgatónál az iskoládban ez miatt… és ezt nem most kezdted. Évekkel ezelőtt váltál ilyenné… talán amikor a kedvenc és egyetlen bácsikád börtönbe került, én tartóztattam le, de ez a munkám, már mondtam. Nem vagyok valami engedékeny, szigor van, nem az a túlkomplikált dolog, de a határokat feszegeted. Nem számít, csak hogy tudd, az apád vagyok és a tűzbe tenném érted mindkét kezem. De még mindig nem árultad el, mi leszel, ha elvégzed a középsulit? Nem tudom, kinek a dolga nehezebb. Az enyém vagy a tidé, hogy beilleszkedj az új városba, új iskola, új barátok, valami szerelem? Nem tetszett neked sem, hogy költözünk, meg volt a magad kis élete, barátaid, mindened. De legalább egy jó pont is van ebben… jön az unokatesód is (a bátyám fia), hiszen 4 éve veled tengeti az életét ő is. Milyen a viszonyotok? ezt tárgyaljátok le ti ketten!
Jellem és minden más rád van bízva. Gyere és döntsd fel az életem.
Zsaruféle vagyok, túlélem, kiszedlek a szarból, ha az van. Minden mást Pm-ben elmondok, ha szükséges.
Érkezz meg hamar, rengeteg dolgom akadt veled
El kell beszélgetnünk úgyis pár dologgal kapcsolatban.
Ha a keresztneved nem tetszene, dobd be
második névként nyugodtan és hozz kedvedre valami más nevet.