Olympe Lamoureux
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 28 vendég :: 1 Bot

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● Olympe Lamoureux EmptyVas. Okt. 15, 2017 7:29 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Olympe Lamoureux

Karakter arca;;
DOVE CAMERON
CHLOE MORETZ
Csoport;;
oktatás
Életkor;;
17
Foglalkozás;;
középiskolai diák

» Egykét táppont, amit bátran kiszínezhetsz:
Te vagy az én drága ikernővérem... Igen, örüljél! Kimondtam, hogy te vagy az idősebb, még ha csak pár perccel is.  

Nem tudod pontosan, hogy miért költöztünk el Párizsba. Gondolom elhitted anyánk olcsó hazugságát, hogy csak frissítés miatt tettük át a székhelyünket a fővárosba. De én tudom, hogy a valós ok az, hogy így könnyebben enyeleghet a szeretőjével. Ez viszont még nem mondtam el neked, pedig a férfiról lassan egy éve tudok. Senkinek sem beszéltem róla, pedig tudom, hogy kéne. Főleg, hogy nagy eséllyel anyánk nem sokára megtudja, hogy tudom az igazat.

Neked is vannak titkaid. Igaz? Tudod, hogy a férfi, akit apánknak hiszünk, valójában nem az. Találtál pár biológiai vizsgálatot és emiatt vagy ennyire összezavarodva. Mi azt hisszük, hogy azért már otthon kellett hagynod a pasidat. De a kis kutatásodat te sem osztod meg senkivel. Abban se vagy biztos, hogy apa (mármint az álapánk) egyáltalán tud-e róla.

Talán el kéne mondanunk egymásnak a titkainkat. Talán az én szeretőm egyenlő az igazi apánkkal. Vagy talán az még anyánk egy régebbi hódítása volt? Kitudja, hogy mióta csalja a férjét.
//PB-ben alkuképes vagyok, jöhet más is. A lényeg az, hogy világos hajú legyen és olyan 16-18 arcra. Nagyon várlak *-* gyere gyorsan! Szerintem sok mindent ki lehet ebből hozni. Ha véletlen megjössz, csak dobj meg egy pm-mel. Anya és a szeretője már az oldalon van és nagyon vár téged. //

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
én, anya, "apa"

Pascal Lamoureux
Pascal Lamoureux
Középisk.
● ●
● ● Posztok száma :
38
● ● Avatar alany :
Leonardo DiCaprio
● ● :
Olympe Lamoureux Tumblr_mkk6bdOq8W1s00ervo2_250

1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Armand Lamoureux

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-