» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz: Apám mindig úgy emlegetett otthon, hogy Te vagy az Ördögfióka és azzal magyarázta, hogy lám, a hajad is olyan vörös, mint a pokol tüze. Legalább olyan rossz gyerek voltál, mint Silas - vagy Silas volt olyan rossz gyerek, mint Te, most már soha nem tudjuk meg. Kettőtök közül Te vagy az idősebbik iker, habár csak pár másodperccel és különben sem lehet biztosan tudni, mert az egész család állítja, hogy olyan rossz gyerekek voltatok, hogy biztosan elkevertek benneteket. Na de ekkorát csak nem tévedtek a kórházban, igaz? Ezer éve nem láttalak, pedig kettőtök közül Te voltál a kedvenc vörös hajú unokatestvérem - mert hát ilyen két jó gyermek közül lehetetlen kedvencet választani, tudod? Meg is lepődtem, amikor besétáltál annak a cukrászdának az ajtaján, ahol dolgozom. Párizsban. Valami mágnes vonzza ide az összes Wrightont? Egyébként meg mi van a Wrighton fiúkban, hogy mindenkin ennyi tinta van?
/Tulajdonképpen minden további a megalkotóra van bízva - hogy mi történt Ace-el, miután otthagyta a családi fészket, és hogyan keveredett Párizsba. Ha megjöttél, dobj meg egy PM-el (de ne erősen légyszi). Egyébként meg Kiki, Kes, Rodci, Riley és én is nagy-NAGY szeretettel várunk Téged! /
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őt: a komplett Wrighton klán
SzabadFoglaltElkelt
Silas Wrighton
● ● Karakter arca;;
Ash Stymest
● ● Csoport;;
Bármelyik csoport
● ● Életkor;;
27
● ● Foglalkozás;;
Válassz bátran
» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
elkelt, itt van <3és imádom
Milyen egy jó unokatestvér? Az a helyzet, hogy nem tudnám megmondani, mert Te nem voltál az. Arról meséljek, amikor homokot etettél velem, vagy arról, amikor bezártál a szekrénybe, mert meg akartál tanítani rendesen bújócskázni? Na persze nem csak a rossz dolgokra emlékszem, amikor az ikerbátyád ellen kellett összefogni, akkor bizony szuper csapat is tudtunk lenni. Például amikor anyukád hajfestékét kentük a törölközőjére, amíg ő zuhanyozott. Utána rám kented az egészet és együtt bújtunk el apád elől a szekrénybe, ahol Te már nagyon is ismerős voltál. Nem tudom, az enyhe őrület öröklődik-e a családban, de nálatok legalább olyan gyakran került elő a nadrágszíj, mint ahányszor az én szüleim Istent emlegették. Agyrém. Bár két teljesen különböző családról van szó, bátyáimhoz hasonlóan Te is elég korán leléptél otthonról. Azóta senki nem etet velem homokot és nem zár be a szekrénybe - nem mintha bármelyikre is különösebben vágynék. Bár veled nagyon szívesen találkoznék újra.
/Tulajdonképpen minden további a megalkotóra van bízva - hogy mi történt Silas-al, miután otthagyta a családi fészket, és hogyan keveredett Párizsba. Ha megjöttél, dobj meg egy PM-el (de ne erősen légyszi). Egyébként meg Kiki, Kes, Rodci, Riley és én is nagy-NAGY szeretettel várunk Téged! /