Ace Wrighton
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 25 vendég :: 1 Bot

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● Ace Wrighton EmptyCsüt. Feb. 22, 2018 2:20 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Ace Wrighton

● ● Karakter arca;;
Jake Hold

● ● Csoport;;
Törvényen kívüliek

● ● Életkor;;
25

● ● Foglalkozás;;
up to you.

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Olyan vagy nekem, mint egy tetoválás: örökké velem leszel. Az ikertestvérem vagy, idősebb, és tulajdonképpen nem is hasonlítunk igazán, de ezt azért mi leszarjuk. Van egy csomó közös tetoválásunk, közös szobában lakunk még mindig - de csak azért mert amúgy csórók vagyunk -, közös füvet szívunk és közösen hajtjuk a várost. Eléggé rossz környékről származunk, szóval ez ránk nyomta a bélyegét, kemény dolgokban utazunk, én például voltam javítóban, de van egy diplomám.. te meg? Hát a franc se tudja éppen mit tervelsz.. de tudod mit? Nem is érdekel.. ha megöltél valakit, én hozom az ásót és segítek elásni, ha menekülnöd kell, egy percig se kételkedj: mindent itt hagynék és veled szöknék Mexikóba. Ha bajban vagy, én vagyok az első aki megver pár arcot, ha hülyeséget csinálsz, én verlek meg először. De ez oda-vissza játszik. Mondják, hogy van ez az ikertelepátia, és szerintem működik. Megérzem ha szar napod van, néha előre tudom, hogy mire mit fogsz ragálni. Nincsenek titkaim előtted, nem félek attól, hogy mit reagáls, nem kell félnem, hogy elítélnél, mert a testvérem vagy. A legjobb barátom vagy, a társam vagy. a lelkem másik fele. Azt mondják az ember a szerelemben talál örök társra, hát én benned találtam.

// Annyira szeretném ha jönnél, ha itt lennél, ha itt maradnál, ha együtt készíthetnénk ki mindenkit, ha játszhatnánk tesós játékokat, ha új közös tetoválást csináltatnánk, ha együtt lopnánk el a szomszéd kocsiját, ha lelépnénk Mexikóba.. woo
Lehetsz homoszexuális, heteroszexuális, metroszexuális.. lehetsz keresztény vagy tőlem akár sátánista is, tökre nem számít semmi ilyesmi, csak az hogy gyere és kapjuk nyakunkba a várost *---* Ha itt vagy dobj egy PÜ-t! Köszipuszi hmm

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
ÉÉÉÉN love És az összes Wrighton, és hidd el, vagyunk egy páran! ahwie

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Emma Wrighton
» még több Wrighton

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek-