» Egy-két táppont, amit bátran kiszínezhetsz: A húgom, vagyis, Victor húga, bár mivel már enyém a teste, azt hiszem, enyém az élete is.
A Delacroix család hosszú évtizedek, sőt, tulajdonképpen lassan évszázadok óta meghatározó piaci jelenség (az első nagyobb cég, egy ma is működő borászat, 1721-ben nyitotta meg kapuit, és azóta számtalanszor nyert világversenyeken), saját tulajdonú vállalkozások mellett befektetéseik is igen magasra rúgnak, a Delacroix Group, mely ernyője alá vonja a többit, többek között érdekeltségeik vannak hajógyártásban, egyedi és méregdrága bútorok forgalmazásában, áruház-láncokban, illetően újabban a megújuló energiaforrások területén is.
És ennyit a családról.
Hogy hogyan borította fel ezt a csodás kis idillt Mona? Úgy, hogy tizenhat évesen teherbe esett. Természetesen nem tervezett kereteken belül... Azt állítani, hogy a család nem hagyhatta annyiban ezt a szégyenfoltot, enyhe megfogalmazás volna. Eltitkolták, vidéki kúriába küldték, és a mai napig tagadják, hogy bármiféle csecsemő is felsírt volna a rideg falak között.
Eme meleg fogadtatás alapján lehet gondolni, hogy Mona maga sem pillant túl lelkesen a családja felé, mondhatjuk egészen konkrétan, hogy utálja őket. Engem is, pedig urambocsá', hát sosem láttam azelőtt, hogy belépett volna a kórterembe. Mondjuk, gyönyörű lány, de na, hát azért a testem húgára mégsem..
//Személyiség abszolút nincs megszabva, ezen a keserűségen kívül, amit érthetően érez a drága családja felé. Szeretnék majd kialakítani valamiféle baráti, testvéries kapcsolatot Victor/Ravi és a hölgyemény között, amit valószínűleg elég sok oldalról beárnyékolhat majd a két karakter múltja. Itt illendő megjegyeznem, hogy nagy valószínűséggel a baba apja Victor egyik barátja volt, amiről Ő természetesen mit sem tud... No, de majd bővebben PM-ben, mert nagyon várlak! //