● ● Életkor;;
22-30 között valahol
● ● Foglalkozás;;
frontember egy zenekarban
» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Idéznék az előtörténetemből:
"Minden szuper lenne, élhetném lassan a saját kis életem, ha drága szeretett nagyanyám nem jelentette volna be fél éve, hogy lassan ideje férjhez mennem és igen, már megvan a kiválasztott! Azt hiszem újabb sokkot kaptam. Édesapám mellettem állt, de két nővel szemben esélytelenek voltunk, így három hónapja igent mondtam egy „csodás” embernek, akiről a mai napig nem tudom még, hogy ki is valójában. A karrieremnek jót tett, ez tény. Az is tény, hogy igazán kedves és megértő tud lenni. Még a lánykérés előtt megbeszéltük, hogy csak a látszatot tartjuk fent, szóval közönség előtt minden happy, de amikor ketten vagyunk hozzám ne merjen érni, mert eltöröm a kezét! Na jó, nyilván nem ezt mondtam, de ez volt a lényege és ő elfogadta, mert igazából ő sem szeretne elvenni. Megbeszéltük, hogy ha megtalálja valamelyikünk a számára megfelelő partnert, felbontjuk az eljegyzést, addig meg jó lesz így is."
Ugyanakkor leszögezném, hogy ha szeretnéd akár össze is kovácsolódhatnak a karaktereink, szóval nem arra megy ki a játék, hogy halálra van ítélve ez a kapcsolat!
Amit még tudnod kell, hogy elég nagy nőcsábász Curtis, amit Loise előtt nem is tagad és ez egyáltalán nem esik jól a lánynak.
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Nagyon várlak, remélem hamarosan bekopogtatsz