Aki el akar tenni lábalól
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 78 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 78 vendég :: 1 Bot

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

Aki el akar tenni lábalól

● ●

● ● Aki el akar tenni lábalól EmptyHétf. Jún. 11, 2018 11:14 am
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Colton de Rouvroy

● ● Karakter arca;;
Scott Eastwood, Luke Evans, Chris Evans, Henry Cavill

● ● Csoport;;
Törvényen kívüli vagy bűnüldözés és hadügy

● ● Életkor;;
30+

● ● Foglalkozás;;
Ügynök, bérgyilkos, maffiatag, valami ilyesmi

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Eddig egyszer találkoztunk, micsoda véletlen, még te sem gondoltad, hogy a szerencséd így fordul... Először csak egy bájos arcú szőkét láttál bennem, akit meg akartál hívni egy italra, de a mai napra már feladat lettem.
Bő 10 éve, hogy az apám meghalt, hátramaradt Dublinban a Sorensen, mint bérgyilkos név, én nem is gondoltam, hogy azóta is ez az akta lezáratlan maradt, és vannak, akiknek még reményük van benne, főképp most, hogy az a szöszi én voltam, láttad a jogsimat, megtudtad ki vagyok. Főnökeidhez fordul, kik aztán neked adták a feladatot, hogy keríts kézre, tudj meg minél többet rólam, és ez nem is nehéz ezek után már, hiszen a könyvtárban Amelia elejt még pár szót rólam.

Így fogunk majd másodjára találkozni, ugyan, továbbra sem sejtem, hogy milyen szemmel nézel rám, csak kellően meglepődök, hisz mennyi esélye volt, hogy újra találkoznánk? De te nem is akarod rögtön lebuktatni magadat, inkább a csapdába csalsz, hiszen meg fogod tudni, hogy miért is tudtam eltűnni és szabadon élni - ez egy olyan személynek köszönhető, akivel együtt lakom... És aki régen bérgyilkos volt. Egy csapásra két legyet? Hát ettől még te is felvillanyozódtál, úgyhogy gőzerővel próbálsz hatni rám és végre megütjük azt az italozást is.

Érdekesség:
- Van közöd a Rouvroy-családhoz, noha sokadik ágazat vagy már, így kellő anyagi háttered és kapcsolatod is van. Sokan mondják rólad, hogy Mr. Tökély vagy, de egy kertészlányt, kinek apja bérgyilkos, nehéz elvarázsolni holmi sármos mosollyal.

//Nagyjából ennyi lenne, nem szeretném nagyon megszabni az életedet, hogy tudj kapcsolódni másokhoz is, de a mi szálunk fontos lenne Cora életében, úgyhogy nagyon várlak, várunk! <3
Ötleteim vannak még a karaktert illetőleg, úgyhogy ha érkeznél, akkor mindenképp dobj meg egy pm-mel és vázolok, együtt kitaláljuk, vagy felsorolok egy rakatot és te felhasználod!
Amúgy rugalmas vagyok, csak ahhoz ragaszkodom, hogy mindenképp használd ki Corát csalinak, bármilyen eszközzel Aki el akar tenni lábalól 3120448494
Pb nincs kőbe vésve, de örülnék ha a négy közül lenne, persze, ha van rá jobb ötlet, szívesen hallgatom, és talán érdemes elolvasni az ET-m utolsó részletét, hogy is volt az a találkozó.
Várlak ám nagyon, gyere! *-*

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én, Muire, az oldal. Gyere <3

Cora Sorensen
Cora Sorensen
Civilek
● ●
● ● Posztok száma :
30
● ● Avatar alany :
✥ Margot Robbie ✥
● ● Keresem :
● ● :
Aki el akar tenni lábalól Tumblr_oan8stMHrE1vvgrwbo3_250

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-