Noah Pellegrino
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 42 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 42 vendég :: 1 Bot

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● Noah Pellegrino EmptyPént. Nov. 09, 2018 6:46 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Noah Pellegrino

» Karakter arca:
Ben Affleck / Chris Pine / (szívesen ötletek)
» Csoport:
Egészségügy
» Életkor:
34-39
» Foglalkozás:
Pszichológus

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Hello Mr. Doctor!
Lassan két éve járók hozzád, hiszen a valódi Pandora megpróbált öngyilkos lenni és szemmel láthatóan nem sikerült neki, de valójában nagyon is. A valódi Nevem Jasmine Fisher, rendőr voltam, de ezt sose mondtam ki hangosan. Az elmúlt éve alatt szinte csak néztük egymást, alig tudtál valamit kihúzni belőlem, de a legutolsó foglalkozáson végre elmondtam a nevemet, hogy ki vagyok, de persze akkor se az igazságot, hanem úgy, mintha tényleg Pandora lennék. Kár lenne hazudni, hogy ez a pár év elegendő volt ahhoz, hogy megszokjam ezt a testet, az életét, mert nem, de igyekszem, nagyon is. Pár szót még ezen kívül is váltottunk, de semmit több. Ugyanakkor nem csak itt látjuk egymást, hiszen te is pontosan abba az edzőterembe jársz, ahova én is. A város kis elhagyatott szegletében, nem akartam, hogy bárki meglásson, de ez nem éppen jött össze. Ohh, nem, itt nem futógépek és társai vannak, hanem bokszolni tanulnak az emberek. Az egykori Pandora sose tett volna ilyet, helyette bulizott volna és szórta volna a pénzt, nem törődöm volt és nagylábon élte az életet, lévén a pénze megvolt hozzá. Az „új” Pandora viszont ennek a tökéletes ellentéte, amit mindenki arra fog, hogy az öngyilkosság megváltoztatott, de te nem hiszel ebben. Ennyi idő alatt sok mindent láttál, ahogyan nem is sejtem, hogy te is visszatérő vagy. Egyszer balesetet szenvedtél, majd a doktor testében tértél vissza. Legalább 6-7 éve éled már az ő életét, amit szép lassan a saját képedre formáltál át. Segíteni akarsz, de még se engedlek közelebb, hiszen mégis miként mondhatnám el azt, hogy nem az vagyok, akinek mindenki hisz? Te legalább megértenéd, de még te se tudod, hogy miként férkőzz a bizalmamba, miként nyerd el, hiszen próbálsz barátkozni is, de mintha levegőnek néznélek. Én abban hiszek, hogy azzal csak jót teszek, ha nem engedek senkit se közelebb, másoknak jobb lesz, még ha olykor igazán nyomasztó is tud lenni a magány. Nem véletlen kerestem fel az egykori legjobb barátnőmet, de inkább fájdalmas volt a viszontlátás vele is, mert  egy idegent lát és nem azt, aki egykoron voltam…  

|| Pb és a név is változatható, de kérlek ha másik avit szeretnél, akkor előbb egyeztess velem!  A két karakter sorsát nem szeretném előre lebeszélni, majd a játéktéren kialakul, hogy milyen is lesz az időmúlásával, de jelenleg a távolságtartásom miatt olyan, mintha két idegen lennénk! Kérdés esetén PM-ben megtalálsz. edi  

Pandora Jasmine Fournier
Pandora Jasmine Fournier
Elit
● ●
● ● Posztok száma :
906
● ● Avatar alany :
✶Morgan Crabtree (Emblu)
● ● Keresem :
● ● :
Noah Pellegrino Tumblr_pmdc74mVLW1v1dc6ao2_250

1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-