» Egykét támpont, amit bátran kiszínezhetsz: A lánytestvérem vagy. Jellemedet tekintve elég harcias, határozott és makacs. Te kérlek a saját fejed után mész, meg se hallgatod esetleg az én véleményem. Mert ugyebár minek? Te vagy a tapasztaltabb. Vagy legalábbis azt hiszed. Velem ellentétben azonban te még a szüleinkkel élhetsz. Kiborító lehet. Nap, mint nap végig kell hallgatnod őket és a drága Roland érveit is, miért lenne jó neki - most hogy én már nem vagyok ott, nem jelentek plusz költséget - autót venni. Ő meg a te segítséged kéri, hogy segíts belebeszélni ezt az ötletét a szüleinkbe. A helyzet az, hogy amíg veletek éltem, nem igazán volt közös témátok. Egyrészt mert ott voltam én, lefoglaltam az öcsénket most meg ugyebár nincs senki. Kénytelen vagy beszélni hozzá és rájönni, hogy értelmes a gyerek, nem pedig zizi mint képzelted. Ami azt illeti simán lehet mindemellett párkapcsolatod. El is jegyezhettétek már magatokat csak meggátol titeket az össze költözéstől esetleg az elengedő pénz hiánya. Mert kedves nővérem vagy annyira feltörekvő, hogy a semmiből akarsz házat magadnak, amit esetleg az egyik barátotok csak nektek tervezett. Totál romantikus. Kár, hogy ezt az oldalad nekem soha se fogod megmutatni. Vagy lehet, hogy mégis? Esetleg pont a drága másik öcsédhez fordulsz, aki már nem élvezi a szülői terrort?
// *halk sóhaj* A helyzet az, hogy a kora alkuképes. Lehet nálam kisebb is. Csak akkor teljesen más sztorit kell elképzelni hozzá. A fenti szöveg csak egy elképzelés. Egy útmutató, hogy ha idősebbet választasz milyen lehetne. De amúgy határozottan lehet saját ötleted hozzá. Úgy play by-t tekintve, mint minden egyebet ami esetleg nincs benne az előtörténetemben. Viszont nem kell félni, csak a családrésznél van megemlítve, ezért is olyan szabad az ő része. *hatalmas vigyor* Az azonban szent, hogy én várlak, ha megjöttél nyugodtan fejbe vághatsz egy privát üzenetet. HA szeretnél Natalie-val is valamiféle kapcsolatot kialakítani, akkor nyugodtan írj neki is, mert nem fog megharapni, az holtbiztos. Sőt szerintem örülni fog, bár meg is lepődik az biztos. XD //
Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Dupont-Morneault páros, mert szerintem Natalie is szívesen megismerne téged