Elsõ számú rajongóm
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 46 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 46 vendég

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● Elsõ számú rajongóm EmptyPént. Jan. 26, 2018 1:59 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

Csodás neved

● ● Karakter arca;;
Madelaine Petsch, Cara Delevingne

● ● Csoport;;
bármi

● ● Életkor;;
16-25

● ● Foglalkozás;;
tanuló, könyvtáros, tárlatvezető, lemezbolti eladó...bármi

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
 Megjelensz minden kiállításomon. Otthon a faladon az általam készített festmény(ek) lóg(nak). Talán már évek óta a nyomomban vagy, olvasod a művészeti cikkeket, talán csak most csöppentél bele a világba. Egyébként élsz-halsz a művészetekért, a táncért, festészetért, a költészetért. Nem nézné ki belőled senki, te mégis a dúsgazdag szüleid pénzét ilyesmikre költöd.
1) Apuci kicsi lánya vagy, egy csettintésre bármit megkapsz. Úgy érzed, tiéd a világ és megérdemled a csillogást, ami körülvesz. Bár valójában lehet, hogy ez csak a látszat. Az otthonodban önmagad lehetsz, ha pedig nem shopingtúrára mész, akkor galériába. Vagy utánam.
2) Igazi bolond, amolyan magának való lány vagy. Minden buliban benne vagy, legyen szó házak vécépapírral való körbetekeréséről, vagy bolti lopásról. Te, mint a szüleid sokadik gyermeke nem vagy a büszkeségük, a hitelkártya azonban ugyanúgy jár. És mi másra költenéd, ha nem a kedvenc műveidre?

Nem tudom, mit csinálsz a hátam mögött, de ideje a szemem elé kerülnöd. Vagy kerülnötök. Jöhet akár mindkét verzió is.

Megkötni nem akarok igazából semmit, minden a képzeletre van bízva. Ezek az alap elképzeléseim, de szabad kezet adok a kidolgozáshoz. PB szintén ötlet, azért beszéljük meg a választás előtt.
Várlak (titeket)!  edi

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Ki várja őket: én

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Similar topics

-
» az első páciensem
» az első páciensem
» Elsõ emelet
» Elsõ emelet

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-