az első páciensem
üdvözöllek nálunk
„Hello Párizs”
Felhasználónév:

Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
„üzenőfal”

Városnézés
„Akik erre járnak”
Jelenleg 62 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 62 vendég :: 1 Bot

Nincs
● ● ●
A legtöbb felhasználó (163 fő) Hétf. Szept. 30, 2024 4:57 am-kor volt itt.

● ●

● ● az első páciensem EmptyVas. Júl. 08, 2018 3:13 pm
Bejegyzés ideje

SzabadFoglaltElkelt

a név szabadon választható

● ● Karakter arca;;
Jon Bernthal

● ● Csoport;;
szabadon választható

● ● Életkor;;
harminchat

● ● Foglalkozás;;
ez is szabadon választható

» Egy-két támpont, amit bátran kiszínezhetsz:
Egy hete vérző fejjel, lőtt sebbel, törött bordával kerültél be az intenzív osztályra. Életmentő műtétre volt szükséged, ami ugyan jól sikerült, te mégis kómába estél. Több napig voltál öntudatlan állapotban, de végül egy reggelen egyszer csak magadhoz tértél. Az orvosok hiába kérdezgettek, te semmire sem feleltél, még a nevedet sem mondtad meg, így aztán nem váltál éppen a kedvenc betegükké. Ráadásképp még engem is a nyakadba vartak, egy kezdő pszichiátert, hátha én ki tudok húzni belőled valami információt. Mondjuk első körben a nevedet vagy azt, hogy kit értesíthetünk arról, hogy a kórházban fekszel. De hozzám sem beszélsz, még csak a szemeidet se nyitod ki, ha a kórtermedben vagyok, inkább eljátszod azt, hogy alszol. Pedig tudhatnád, hogy innen addig nem engednek ki, míg engem meg nem győzöl arról, hogy jól vagy. Ehhez viszont nem ártana megszólalnod, nem gondolod?

● ● ● ● ●

Nagyon sok minden szabadon alakítható a karakterrel kapcsolatban, voltaképp csak a pb és a karaktereink találkozása adott, de remélem ez nem riaszt el a megalkotásától. Sok csoportba be tudnám sorolni, mégis a fejemben leginkább a törvényen kívüliek közé illik, de plusz csavarként akár a visszatérők közé is tartozhat. (Amelyikben te jobban látsz fantáziát.)
Találkozhatnak most először, de akár ismerhetik egymást gyerekkorukból/kamaszkorukból is. Akár Charlotte apja annak idején lefizethette a férfi családját, hogy eltűnjenek Párizsból, csak azért, hogy a fiút távol tarthassa a lányától. De lehet a férfi mondjuk bérgyilkos is, aki azt kapta feladatául, hogy irtsa ki Charlotte családját. De pitiáner zsebtolvaj is lehet, aki rosszkor volt rossz helyen, s így került kórházba, most meg semmi pénzért nem fedné fel a kilétét, mert akkor a kórházból egyenesen a börtönbe is mehetne.
A lehetőség tárháza végtelen, úgyhogy bármelyik plotot is válaszd, én tárt karokkal várom az érkezésed. Szóval siess! (Saját ötleteket hozni ér! Nem zárkózom el más plotoktól sem!)
Ha megjöttél, privát üzenet formájában elérsz.

Ez nem a vége, hanem csak a kezdet
Én bizony nagyon! *-*

Anonymous
Vendég
Vendég
● ●

1 / 1 oldal

Similar topics

-
» az első páciensem
» Elsõ emelet
» Elsõ emelet
» Elsõ számú rajongóm

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Second Chance :: Keresett karakterek :: Elkelt karakterek :: Archív karakterek-